Freebies 1# - Cursor running man

Assalamualaikum

522849_446275578717485_153151424696570_1765797_512941242_n_large

Korang minat running man tak? Ish,tipu lah kalau tak minat rancangan korea paling best nieh. Hehe. Okeh,hari ni saya nak bagi freebies yang pertama saya buat . Nah . 

http://i.imgur.com/c0ulN.png
http://i.imgur.com/N9iMH.png
http://i.imgur.com/SPn9f.png
http://i.imgur.com/sIRBc.png
http://i.imgur.com/99MVF.png
http://i.imgur.com/LYj9f.png
http://i.imgur.com/BGcRf.png
http://i.imgur.com/xeBcM.png

 Kalau nak ambil tekan CTRL-C tau . Tapi kena bagitahu,jangan ambil tanpa kebenaran HARAM! penat-penat je saya buat,banyak kali photoshop tu buat hal. Aish,dugaan kan .Harap korang suka cursor running man ni . Saya guna cursor kwang-vatar walaupun dia tu Raja Pengkhianat tapi dia tetap lawak. InsyaAllah,nanti saya buat freebies lagi.Bye.

3 Budak Comel:

Nur Afiqah said...

awakkkkkkk oh awakkkk, boleh tak saya nak request cursor ? ngee :D