Ultragirl

- Bini ultraman -




 Nama yang telah didaftarkan kepada budak comel ni Nur Nadhirah Bte Bajok,I'm proud a muslim.lahir pada 06 Februari 1996 dan tempat kelahiran di Hospital Sibu,Sarawak., Anak bongsu dari lima adik-beradik,menulis menggunakan tangan kiri .

 Mempunyai perangai yang kasar dan lasak tapi dari luaran je dalam masih ada naluri kewanitaan ye.
Gemar dengan buku komik seperti Lawak Kampus dan Gempak je,Novel kurang minat sebab tak suka membaca buku yang tebal berinci-inci.Hobi melayari intenet 30jam tanpa henti,berbasikal selama setahun dan bermain badminton seperti Lee Chong Wei.Meminati kumpulan dari korea seperti Ukiss,BigBang,Teentop dan ramai lagilah,kalau taip kat sini sampai esok pun tak habis.Cita-cita nak jadi Photographer sebab best. Haha,merepek.

 Makanan kegemaran pulak Nasi Goreng,Mee Goreng,Ayam Goreng,dan Burger. Minuman kegemaran Milo,Jus Tembikai,Soya,7up dan Susu coklat.Untuk makluman anda,budak ni sensitive siket tau pantang je orang cakap dah mula perangai (Secara Eksklusif diblog). Rancangan tv paling digemar Running Man,Masterchep Australia dan Ghost Adventure. Drama pulak kebanyakkannya korea punya story,kalau melayu nieh kurang siket. Maafkan saye.
Saya sekarang in relationship dah,Ehem. Tapi sekarang ni saya dengan dia mesra je *uwek,muntah*.berangan nak ada Dslr. Keh bai! Wsalam.

Contact me : FACEBOOK





Daisypath Anniversary tickers